نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری تهران برای طرح استقبال از مهر

نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری تهران برای طرح استقبال از مهر

به گزارش بیمه خانه، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برگزاری جلسه هماهنگی بین پلیس راهور و معاونین ترافیک شهرداری تهران برای تسهیل ترافیک و افزایش ایمنی مدارس در نیمه اول مهرماه اطلاع داد.



به گزارش بیمه خانه به نقل از مهر، سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رییس پلیس راهور تهران بزرگ درباب تمهیدات نیمه اول مهرماه از تشکیل جلسه ستاد استقبال از مهر بصورت ستادی در عرصه مشترک حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، پلیس و سایر نهادها و ارگان های مرتبط که در این زمینه برگزار می شود؛ آگاهی داد.
سردار موسوی پور بیان داشت: اما به جهت این که اجرای بهتری در روز اول مهر ماه در کف خیابان داشته باشیم؛ جلسه ای با حضور رؤسای مناطق پلیس راهنمایی و رانندگی و معاونین حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار شد که بتوانیم آخرین هماهنگی ها را انجام دهیم و ان شا ا... دو روز اول مهر اجرای خیلی خوبی داشته همین طور خدمات بهتر و شایسته در خور هموطنان عزیز ارائه دهیم.
در ادامه جلسه مدیر امور مناطق شهرداری تهران مهدی گلشنی اضافه کرد: اولین نشست عملیاتی همکاری نزدیک بین پلیس راهور و معاونین ترافیک مناطق ۲۲ گانه برگزار شد تا بتوانیم با اجرای نزدیک تر و تعامل دقیق تر و جدی تر به استقبال مهر ماه برویم.
گلشنی اظهار نمود: کمیته ترافیکی استقبال از مهر از دو ماه پیش جلسات خودرا برگزار کرده است و این جلسه آخرین جلسه ماقبل بازگشایی مدارس است که به منظور بررسی آخرین اقدامات و عملیاتی تر کردن فعالیتهای اجرائی بین پلیس راهور و معاونین ترافیک مناطق ۲۲ گانه تشکیل شد.
مدیر امور مناطق شهرداری تهران اضافه کرد: این کمیته در ۳ جهت فعالیت خودرا در عرصه روان سازی جریان ترافیکی در جهت بر طرف کردن گره های ترافیکی، افزایش ایمنی معابر اطراف مدارس، ایجاد گذر گاه های عرضی، تابلوهای هشدار دهنده، تنظیم چراغ های راهنمایی و رانندگی، علایم هشدار دهنده و طرح ایمن سازی در مدارس به اجرا گذاشته است.
گلشنی در آخر اظهار داشت: امیدواریم با بررسی اتفاقات پیش آمده و رفع نواقصی که به نسبت سنوات گذشته وجود داشته؛ همین طور با پیشبینی های صورت گرفته در ارتباط با بحث تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی بتوانیم؛ شرایط بهتری را برای مهر ماه داشته باشیم.
در ادامه جلسه مدیر امور مناطق شهرداری تهران مهدی گلشنی افزود: نخستین جلسه عملیاتی همکاری نزدیک بین پلیس راهور و معاونین ترافیک مناطق ۲۲ گانه انجام شد تا بتوانیم با اجرای نزدیک تر و تعامل دقیق تر و جدی تر به استقبال مهر ماه برویم. مدیر امور مناطق شهرداری تهران افزود: این کمیته در ۳ جهت فعالیت خودرا در زمینه روان سازی جریان ترافیکی در جهت بر طرف کردن گره های ترافیکی، افزایش ایمنی معابر اطراف مدارس، ایجاد گذر گاه های عرضی، تابلوهای اخطار دهنده، تنظیم چراغ های راهنمائی و رانندگی، علائم اخطار دهنده و طرح ایمن سازی در مدارس به اجرا گذاشته است.


منبع:

1404/06/25
10:51:34
5.0 / 5
5
تگهای خبر: پلیس , پلیس راهور , ترافیك , حمل و نقل
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بیمه خانه Bime khane