رییس پلیس راهور ناجا خبر داد:

كاهش بار ترافیكی اتوبان قزوین – كرج با افتتاح آزادراه غدیر

كاهش بار ترافیكی اتوبان قزوین – كرج با افتتاح آزادراه غدیر

به گزارش بیمه خانه رئیس پلیس راهور ناجا اظهار داشت: راه اندازی مسیر ۱۶۴ کلیومتری آبیک به چرمشهر نقش مهمی در تسهیل تردد و کاهش بار ترافیکی اتوبان قزوین - کرج خواهد داشت.



به گزارش بیمه خانه به نقل از مهر سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه بازدید از آزادراه غدیر در آبیک و در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه محور قزوین به کرج در زمان بامداد و شب بار ترافیکی زیادی را تحمل می کند اظهار نمود: بخش عمده ای ترافیک این محور در ارتباط با خودروهایی است که از تهران به سمت جنوب و شرق کشور تردد می کنند.
وی اضافه کرد: راه اندازی مسیر ۱۶۴ کیلومتری آبیک به چرمشهر نقش مهمی در تسهیل تردد و کاهش بار ترافیکی خواهد داشت و امیدواریم با آغاز به کار این محور در اسفندماه بزودی شاهد روان تر شدن عبور و مرور و کاهش حوادث جاده ای باشیم.
رئیس پلیس راهور ناجا از ایجاد سه پاسگاه پلیس در این محور اطلاع داد و افزود: در کنار این پاسگاه ها، واحدهای گشتی هم حضور دارند تا شاهد بروز کم حوادث باشیم.
وی افزود: اقدامات ایمنی خوبی برای این مسیر در نظر گرفته شده و با استقرار نیوجرسی های جداشونده امیدواریم شاهد امنیت بیشتر این محور باشیم.
هادیان فر اظهار داشت: ایمنی راه، دید مناسب، روشنایی، دسترسی رانندگان و شیب های مناسب نقش عمده ای در کاهش بروز حوادث دارد و همواره تلاش می نماییم در مسیرهای جدید، این نکات مد نظر قرار بگیرد.
وی در انتها اظهار داشت: در کنار همه این موارد، عامل اصلی کاهش حوادث دقت و رعایت نکات ایمنی توسط خود رانندگان است و امیدواریم با همراهی و همکاری مردم شاهد محوری با کمترین حوادث ممکن باشیم.
گفتنی است محور آبیک به چرمشهر که از سال ۹۲ با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد تومان ساخته شده ۷ اسفند توسط رئیس جمهور به بهره برداری خواهد رسید.



منبع:

1399/12/02
20:33:21
0.0 / 5
1224
تگهای خبر: اعتبار , پلیس , پلیس راهور , ترافیك
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بیمه خانه Bime khane