رئیس مركز محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح كرد

تغییر در رویه های محیط زیستی از فاز اجرایی تا فرهنگ سازی

تغییر در رویه های محیط زیستی از فاز اجرایی تا فرهنگ سازی

بیمه خانه: رئیس مركز محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به توجه ویژه شهردار تهران به مسائل محیط زیستی اظهار داشت: باید رویه در بحث محیط زیست از فاز اجرایی تا فرهنگ سازی تغییر كند.


به گزارش بیمه خانه به نقل از ایسنا، صدرالدین علیپور در برنامه ویژه روز جهانی اسكان بشر با شعار «بهبود مدیریت پسماند شهری برای توسعه پایدار شهری» كه با همكاری این مركز و سازمان مدیریت پسماند و با مشاركت شركت بازآفرینی شهری ایران برگزار شد، با اشاره به اینكه مبحث محیط زیست و مصادیق آن امروز بعد جهانی پیدا كرده است، اظهار نمود: در این راستا باید برای یك بسترسازی مناسب همكاری های ملی داشته باشیم و امروز بیش از هر زمان دیگری به این همفكری و همكاری بخصوص با نهادهای بین المللی، دانشگاهیان و سازمان های مردم نهاد نیازمند هستیم.
وی تصریح كرد: برای پیشبرد اهداف محیط زیستی، فراهم نمودن زیرساخت های مناسب در قالب یك برنامه مشخص و متداوم مورد نیاز است،
رئیس مركز محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به توجه ویژه شهردار تهران به مباحث محیط زیستی اضافه كرد: بخش اعظم برنامه مدیریت شهری به سبك زندگی و ارتقاء شاخص های مربوط به آن تاكید دارد به گونه ای كه علاوه بر كیفیت زندگی وضعیت محیط زیست شهری هم بهبود یابد.
علیپور خاطرنشان كرد: باید در رویه های محیط زیستی از فاز اجرایی تا فرهنگ سازی تغییر تولید شود و هر كسی با عنایت به مسئولیت هایی كه بر عهده دارد باید به مبحث محیط زیست توجه كند.
وی با اشاره به اینكه شاخص های زیست محیطی نباید در وضعیت نامطلوبی باشند، تصریح كرد: شهرداری تهران دست یاری خویش را به سمت افرادی كه دغدغه محیط زیست دارند دراز كرده و آن ها را در پروژه های اجرایی همراهی می نماید.
رئیس مركز محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاكید بر اینكه باید از قالب صرفاً جلسه و سخن عبور كرده و به اجرا برسیم تا شهروندان از نزدیك شاهد این گونه اقدامات موثر و مفید باشند، اظهار داشت: همینطور در این زمینه باید از تجارب ملی و بین المللی استفاده نماییم تا برای رسیدن به یك زندگی بهتر روند رو به پیشرفتی داشته باشیم.
در ادامه مراسم، رضا عبدلی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به اینكه مبحث پسماند یكی از مباحث بسیار حساس برای تمام جوامع بشری است، اظهار داشت: در ایران روزانه ۵۸۰۰۰ تن زباله تولید می گردد كه ۹۰۰۰ تن آن مربوط به تهران است كه این رقم بسیار قابل توجهی بوده و تهدید بزرگی برای شهروندان به حساب می آید.
وی ادامه داد: اگر مدیریت پسماند شهری بهبود یابد و سرمایه گذاری در این بخش به درستی صورت گیرد، این تهدید تبدیل به فرصت شده و علاوه بر حل معضلات محیط زیستی سبب اشتغال زایی هم خواهد شد.
عبدلی افزود: هم اكنون طرح تفكیك از مبداء به صورت پایلوت در مناطق ۲۲گانه اجرا می گردد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به قانون مدیریت پسماند به صراحت برای چندین موسسه و وزارت خانه خارج از مجموعه شهرداری در قبال مبحث پسماند تكالیفی را قائل شده، اظهار داشت: این سازمان ها باید بیش از گذشته به تكالیف خود در این زمینه عمل كرده و با ما همكاری نمایند.
وی افزود: اگر هر خانواده ۵۰۰ سی سی از رطوبت پسماند خویش را كم نماید علاوه بر كاهش آلودگی، در هزینه ها هم صرفه جویی می گردد.
عبدلی همینطور با تاكید بر ضرورت تولید انگیزه برای بخش های خصوصی، از آن ها جهت همكاری در جهت بهبود مدیریت پسماند شهری دعوت بعمل آورد.
لازم به ذكر است مراسم روز جهانی اسكان بشر با حضور عشایری معاون وزیر راه و شهرسازی، مقدم نماینده برنامه اسكان بشر ملل متحد، سلیمی شهردار رامسر، اسدی شهردار نور، مدیران و معاونین سازمان مدیریت پسماند، مركز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار و مدیران محیط زیست مناطق ۲۲گانه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مركز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، گفتنی است این برنامه با همكاری مركز ارتباطات شهرداری تهران و دفتر برنامه اسكان بشر ملل متحد در ایران در تاریخ ۹ مهرماه در مركز آموزش تخصصی سازمان مدیریت پسماند برگزار گردید.



1397/07/11
12:14:53
0.0 / 5
4820
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
لینک دوستان بیمه خانه
بیمه خانه Bime khane