تلاش شورای عالی استانها برای تعیین تكلیف ۵۰ هزار نفر از كاركنان شهرداری ها
رئیس شورای عالی استانها از پیگیری تعیین تكلیف تبدیل وضعیت 50 هزار نفر از كاركنان شهرداری های سراسر كشور با همكاری وزارت كشور آگاهی داد.
به گزارش بیمه خانه به نقل از ایسنا علیرضا احمدی درحاشیه سی و سومین اجلاس عمومی شورای عالی استانها در جمع خبرنگاران اضافه کرد: ۵۰ هزار نفر از کارکنان شهرداریهای کشور تبدیل وضعیت نشده اند وبه نوعی بلاتکلیف هستند. در جهت تامین امنیت شغلی این افراد دولت باید به این مساله ورود پیدا کند. بعضی از آنها ۵ تا ۱۰ سال است که درمجموعه شهرداری های کشور کار می کنند اما تغییر وضعیت آنها هنوز مشخص نشده است.
وی اضافه کرد: درهمین راستا با وزارت کشور در حال تعامل هستیم تا بتوانیم مشکل این ۵۰ هزار نفر را حل وفصل نماییم. بی شک همه افراد به دنبال امنیت شغلی خود هستند و باتوجه به سیاست ها و تدابیر دولت باید مشکل این افراد حل و فصل شود.
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟