پیش بینی افزایش خسارات ناشی از سیل در جنوب شرقی آسیا در سال های آتی

پیش بینی افزایش خسارات ناشی از سیل در جنوب شرقی آسیا در سال های آتی

بیمه خانه: بگفته کارگزار بیمه ویلیس تاورز واتسون (WTW)، خسارات در رابطه با سیل در جنوب شرقی آسیا ممکنست در سالهای آینده به علت افزایش رویدادهای شدید آب و هوایی تا ۱۰ برابر افزایش یابد.


به گزارش بیمه خانه به نقل از ایسنا، طبق گزارش بررسی بلایای طبیعی ۲۰۲۶ که توسط WTW انتشار یافته است، نشانه های اولیه نشان داده است که رویدادهای بزرگ سیل منطقه ای می توانند خسارات اقتصادی بالاتر از ۱۰ میلیارد دلار ایجاد کنند، در مقایسه با محدوده ۱ تا ۲ میلیارد دلاری معمول در دهه گذشته.
سریواتسان ویجایاراگاوان، پژوهشگر ارشد دانشگاه ملی سنگاپور و دنیل بنیستر، سرپرست تحقیقات خطرات آب و هوایی و اقلیمی در شبکه تحقیقاتی ویلیس در این گزارش نوشتند: اقیانوس های گرم تر، تغییر مناطق تشکیل و حساسیت بیشتر به مسیر جریان به این مفهوم است که الگوهای گذشته به راهنماهای ضعیف تری برای ریسک آینده تبدیل می شوند.
به گزارش ژاپن تایمز، سال قبل میلادی با سه طوفان گرمسیری که موجی از ویرانی را از سریلانکا تا اندونزی به راه انداختند به انتها رسید که بالاتر از ۱۳۰۰ کشته بر جای گذاشت و حداقل ۲۰ میلیارد دلار خسارت به بار آورد.
بر اساس گزارش Germanwatch، یک سازمان مستقل حقوق بشری، کشورهای جنوب شرقی آسیا همیشه در بین لطمه پذیرترین کشورها در مقابل چنین خطراتی قرار دارند و فیلیپین، میانمار و ویتنام در بین ۱۰ کشوری هستند که بیشترین لطمه را از تغییرات اقلیمی در سال ۲۰۲۴ متحمل شده اند.



منبع:

1404/11/11
11:40:16
5.0 / 5
5
تگهای خبر: بیمه , سازمان
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بیمه خانه Bime khane