کشف ۳۵۸ کیلوگرم مواد مخدر حشیش در سراوان
به گزارش بیمه خانه، فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از کشف ۳۵۸ کیلوگرم مواد مخدر حشیش در شهرستان سراوان ظرف یک عملیات اطلاع داد.
به گزارش بیمه خانه به نقل از مهر، سردار محمدرضا اسحاقی اظهار نمود: تیم های عملیاتی پلیس شهرستان سراوان با پشتیبانی اطلاعاتی پلیس مواد مخدر استان از حمل مواد مخدر توسط سوداگران مرگ به قصد انتقال به مرکز کشور در سطح شهرستان سراوان آگاه و مبحث را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: با رصد و پایش تخصصی سوداگران مرگ که خویش را در محاصره مقتدرانه و منسجم پلیس دیده با رها کردن دو دستگاه موتورسیکلت و محموله مواد مخدر متواری شدند.
این فرمانده ارشد نظامی در انتها تصریح کرد: در بررسی های به عمل آمده از محل مقدار ۳۵۸ کیلوگرم حشیش کشف گردید و اقدامات پلیس جهت شناسایی و دستگیری سوداگران مرگ به شکل ویژه در دستورکار قرار دارد و پلیس شبانه روز در اقصی نقاط کشور با سوداگران مرگ و قاچاقچیان موادمخدر برخورد قاطع و قانونی می کند و هیچگاه اجازه جولان و سرکشی به آنان نخواهد داد.
منبع: bimekhane.ir
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟