52 نفر از اتباع بدون مجوز در دامغان دستگیر شدند

52 نفر از اتباع بدون مجوز در دامغان دستگیر شدند

بیمه خانه: به گزارش بیمه خانه، فرمانده انتظامی دامغان از ادامه اجرای طرح جمع آوری اتباع غیرمجاز در این شهرستان اطلاع داد و اظهار داشت: از آغاز سالجاری 52 نفر از اتباع غیرمجاز دستگیر شدند.



به گزارش بیمه خانه به نقل از مهر، سرهنگ غلامحسین عرب غروب شنبه در گفت و گو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی دامغان بابیان این که طرح شناسایی و جمع آوری اتباع بدون مجوز بازهم با قوت ادامه دارد، اعلام نمود: رویکرد این طرح ایجاد امنیت و آرامش برای شهروندان است.
وی با اعلان اینکه از شروع سال جاری تا حالا ۵۲ نفر از اتباع بدون مجوز خارجی در دامغان مورد شناسایی قرار گرفتند، اضافه کرد: این افراد دستگیر و به اردوگاه انتقال داده شدند.
فرمانده انتظامی دامغان با اعلان اینکه اتباع بدون مجوز خارجی از کشور طرد خواهند شد، اعلام نمود: مطالبات شهروندان بر اساس جمع آوری این افراد بطور جد پیگیری می شود.
عرب در ادامه اشاره کرد: یک مورد جعل هویت، جعل شناسنامه و کارت پایان خدمت نیز از این اتباع بدون مجوز خارجی کشف و ضمیمه پرونده شده است.
وی اضافه کرد: اجرای این طرح نیازمند همکاری شهروندان نیز است به همین دلیل بطور جد از مردم و کارفرمایان درخواست داریم تا از به کارگیری اتباع بدون مجوز بطور جد اجتناب کنند.


منبع:

1404/01/24
11:56:18
5.0 / 5
114
تگهای خبر: انتظامی , فرماندهی
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بیمه خانه Bime khane