شروع جمع آوری پارکینگ پارک ارم و بازگشایی مسیر کانال سیل برگردان غرب تهران

شروع جمع آوری پارکینگ پارک ارم و بازگشایی مسیر کانال سیل برگردان غرب تهران

بیمه خانه: معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از شروع برچیدن پارکینگ راه اندازی شده پارک ارم با هدف رفع موانع کانال سیل برگردان غرب تهران و اصلاح اتصال کانال باکری (وسک)خبر داد.


به گزارش بیمه خانه به نقل از ایسنا، اسماعیل سلیمی با اعلان اینکه کانال سیل برگردان غرب تهران با طول حدود ۹ کیلومتر یکی از کانال های مهم و اصلی شهر تهران برای کنترل سیلاب است؛ گفت: در طول این کانال کمبود ظرفیت و نقاط گلوگاهی وجود داشته که تعدادی از آنها رفع شده و برخی از آن مطابق مطالعات عملیاتی کردن طرح جامع جمع آوری و هدایت آب های سطحی شهر تهران باید رفع گردد.

سلیمی اضافه کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، عملیات اجرائی برای رفع دو مورد از موانع شناسایی شده در مجموعه پارک ارم با پیگیری های رییس اداره مدیریت بحران و پدافند غیر عامل منطقه ۵ و تعامل و همکاری این مجموعه شروع شده است.

وی اشاره کرد: یکی از این نقاط گلوگاهی و خطرزا، پارکینگ راه اندازی شده روی کانال در محدوده پارک ارم بوده که سازه ها و تجهیزات وابسته آن جمع آوری شده و بازگشایی کانال با عملیات برداشتن دال های بتنی طی ۲۰ روز آینده صورت خواهد گرفت.

سلیمی با اشاره به کانال سیل برگردان غرب اظهارکرد: بازگشایی مسیر کانال در این محدوده سبب کاهش احتمال سیلابی شدن و جلوگیری از بروز خسارات جانی و مالی برای خط متروی تهران-کرج، بزرگراه شهید فهمیده و مجموعه ارم خواهد شد.

معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: همین طور عقب نشینی ساخت و سازهای مجموعه پارک ارم برمبنای بازدیدهای میدانی و نقشه های مصوب درحال پیگیری بوده و عقب نشینی و اصلاح سازه ای ساختمان مذکور بمنظور اتصال مناسب کانال باکری (وسک) به سیل برگردان غرب در دستور کار مجموعه ارم قرار گرفته و اقدامات اجرائی آن به زودی شروع خواهد شد.





منبع:

1402/05/21
15:12:31
5.0 / 5
385
تگهای خبر: تجهیزات , سازمان
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بیمه خانه Bime khane