سرپرست فرماندهی انتظامی ری:

5 عامل قمه کشی و ایجاد وحشت در جنوب تهران دستگیر شدند

5 عامل قمه کشی و ایجاد وحشت در جنوب تهران دستگیر شدند

به گزارش بیمه خانه، سرپرست فرماندهی انتظامی ری از دستگیری پنج عامل قمه کشی و ایجاد وحشت در جنوب تهران دستگیر شدند.



سرهنگ حسینعلی ابن علی در گفتگو با خبرنگار مهر از اعلام قمه کشی و نزاع و درگیری به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع داد و اضافه کرد: این حادثه در محله «صالحین» رخ داده بود، که بلافاصله مأموران کلانتری ۱۳۱ شهرری جهت بررسی مبحث به محل اعزام شدند.
وی اضافه کرد: بعد از حضور مأموران کلانتری ۱۳۱ در محل مشاهده شد که پنج نفر با استفاده از سلاح سرد (قمه و چاقو) مبادرت به درگیری و ضرب و جرح برخی از شهروندان کرده و آرامش را از مردم گرفته اند.
سرپرست فرماندهی انتظامی ری افزود: با حضور بموقع و مقتدرانه پلیس هر پنج متهم که قصد فرار را داشتند، در یک تعقیب و گریز دستگیر و تعداد شش قبضه سلاح سرد (قمه و چاقو) از آنان کشف شد.
وی همینطور از معرفی افراد دستگیر شده به دستگاه قضایی جهت سیر مراحل قانونی لازم اطلاع داد.


منبع:

1401/12/27
08:36:14
5.0 / 5
485
تگهای خبر: انتظامی , پلیس , فرماندهی
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بیمه خانه Bime khane