سرهنگ شیرانی:
هنوز دو هزار و نهصد نقطه حادثه خیز در کشور داریم
به گزارش بیمه خانه رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا اظهار داشت: با وجود اصلاح برخی نقاط حادثه خیز، 2 هزار و 950 نقطه همچنان بعنوان نقطه حادثه خیز باقی مانده است.
به گزارش بیمه خانه به نقل از مهر؛ سرهنگ احمد شیرانی رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در برنامه گفتگوی ۱۸: ۳۰ شبکه خبر درباب نقاط حادثه خیز و تصادفات جاده ای با اعلان اینکه تعریف پلیس از نقاط حادثه خیز با سازمان راهداری یکسان است اظهار داشت: از نظر تعداد نقاط حادثه خیز ۲ هزار نقطه در شهرها و در جاده ها ۳ هزار و ۳۹۲ مورد به ثبت رسیده است که تا به امروز ۲ هزار و ۹۵۰ نقطه همچنان بعنوان نقطه حادثه خیز باقی مانده است.
شیرانی با اعلان اینکه نقاط حادثه خیز یک اصطلاح و تعریف جهانی است اظهار داشت: در دهه گذشته نقاط حادثه خیز در کشور به دو نقطه پرتصادف و دارای تصادف تقسیم شد. برمبنای آمار موجود ما در کشور هزار و ۵۸۵ نقطه پر تصادف و هزار و ۸۰۷ نقطه دارای تصادف داشته ایم و بطور کلی ۲ هزار و ۹۵۰ نقطه آخرین ویرایش نقاط حادثه خیز است.
رئیس مرکز اطلاعات کنترل ترافیک ناجا با تاکید بر این که در وقوع تصادفات سه ضلع عامل انسانی، خودرو و محیط موثرند، اظهار نمود: اصلاح نقاط حادثه خیز یک راه کوتاه مدت برای کاهش میزان تصادفات است. هر چه در این مساله هزینه نماییم در حقیقت به صورتی سرمایه گزاری نموده ایم چونکه مرگ و از دست دادن یک فرد هزینه هنگفتی را به کشور وارد میکند. طبق آمارهای موجود ۶۵ درصد تصادفات در راه های دو طرفه و ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری نزدیک به شهرها رخ می دهد.
وی اضافه کرد: راننده ای را که گرفتار غفلت یا خواب آلودگی می شود نباید با مرگ مجازات نماییم. باید در راه ها، مسیر راه بخشنده ایجاد شود که می تواند از خیلی از تصادفات پیشگیری کند.
شیرانی با اعلان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه در تخصیص بودجه مورد نیاز عقب افتادگی داریم اشاره کرد: امیدواریم به کمک جناب آقای رییس جمهور و معاون اول وی مصوبات مربوط به بودجه حل و فصل شود.
منبع: بیمه خانه
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟