بعد از تلاش ۲۴ ساعته پلیس؛
انهدام کاروان اشرار مسلح در کرمان
فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار داشت: با انهدام کاروان اشرار مسلح در دشت سمسور دو شرور به هلاکت رسیدند و سه نفر از ماموران پلیس به درجه رفیع شهادت نائل و شش تن دیگر مجروح شدند.
به گزارش بیمه خانه به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عبدالرضا ناظری گفت: روز گذشته ماموران پلیس، هنگام گشت زنی در زمینه استحفاظی در دشت «سمسور» واقع در مرز استان کرمان با سیستان و بلوچستان با کاروان اشرار مسلح درگیر شدند.
وی اضافه کرد: در این درگیری که نزدیک به ۲۴ ساعت ادامه داشت؛ دو تن از اشرار سابقه دار که دارای سوابق گوناگون شرارت و ناامنی در منطقه جنوب شرق بودند به هلاکت رسیده و سایر اشرار با آتش پرحجم ماموران از صحنه متواری شدند.
فرمانده انتظامی استان کرمان در تشریح جزییات این عملیات بیان داشت: در ساعات اولیه درگیری، استواریکم «احسان شیرخانی» و سرباز وظیفه «امیر حسین خدادادی» به درجه رفیع شهادت نائل و شش نفر از ماموران مجروح شدند که حال عمومی آنان مساعد است.
سردار ناظری بیان کرد: سرهنگ «مهدی توسنگ» سرپرست قرارگاه عملیاتی ابوذر نیز با حضور فداکارانه در صحنه عملیات و درگیری تن به تن با یکی از اشرار، ضمن به هلاکت رساندن او، خود نیز به همرزمان شهیدش پیوست.
وی با اشاره به تلاش پلیس برای دستگیری سایر اشرار متواری اظهار داشت: پاک سازی منطقه عملیات توسط ماموران ادامه دارد.
این مطلب بیمه خانه را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب بیمه خانه در این حوزه
کاربران بیمه خانه در مورد این مطلب چه میگویند؟