همكاری شهرداری و معاونت علمی ریاست جهموری برای ساخت موتور، خودرو و اتوبوس برقی

همكاری شهرداری و معاونت علمی ریاست جهموری برای ساخت موتور، خودرو و اتوبوس برقی

بیمه خانه: شهرداری تهران و معاونت علمی ریاست جمهوری در عرصه تولید موتور، خودرو و اتوبوس برقی و همین طور توسعه مراكز نوآوری در سطح شهر تهران تفاهم نامه همكاری امضاء كردند.


به گزارش بیمه خانه به نقل از ایسنا، صبح امروز تفاهم نامه همكاری مشترك میان معاونت علمی ریاست جمهوری و شهرداری تهران به امضا رسید و پیروز حناچی شهردار تهران با اشاره به اینكه امروز دو توافق نامه با معاونت علمی ریاست جمهوری منعقد خواهد شد، اظهار داشت: تفاهم نامه اول مربوط به امكان بررسی درباب خودرو های پیشرفته و تاسیس یك مركز نوآوری است.
وی با اشاره به اینكه تاكید شهرداری در این تفاهم نامه بر روی موتورهای برقی است اما انجام مطالعات در مورد خودرو و اتوبوس های برقی نیز در مراحل بعد در دستور كار قرار می گیرد، افزود: ۱۰ درصد از آلودگی مستقیم شهر تهران مربوط به موتورهای موتورسیكلت ها است و این روزها كه آلودگی تهران بیش از اندازه مجاز شده ضرورت ساماندهی موتورسیكلت ها را بیشتر از پیش حس می نماییم و با وجود مصوبات زیادی كه در این عرصه داریم اما كنترل خوبی نداریم.
حناچی با اشاره به اینكه بیشتر از سه میلیون موتورسیكلت در تهران تردد می كنند كه بخش زیادی از آنها كاربراتوری هستند، اظهار داشت: این موتورها نقش زیادی در تولید ذرات معلق دارند كه در درجه اول تلاش می نماییم كارخانجات را تشویق به برقی كردن موتورسیكلت ها نماییم.
وی با اشاره به اینكه مركز نوآوری در زمینه های دیگر همچون خودروی بدون سرنشین می تواند فعال باشد، اشاره كرد: تفاهم نامه دوم شهرداری با معاونت علمی كه امروز منعقد می شود درباب آغاز مطالعه برای مراكز نوآوری شهر تهران است تا مكان هایی كه پتانسیل دارند در طرح های شهرسازی شناسایی و نهادینه شوند و اهتمام می نماییم حتما مناطقی را بعنوان پایلوت انتخاب نماییم تا با همكاری طرفین و با اتكاء به نیروهای جوان و نخبه قسمتی از مشكلات شهر حل شود.
شهردار تهران خطاب به ستاری معاون علمی ریاست جمهوری اظهار داشت: هفته گذشته در كنفرانس جهانی اسمارت سیتی، تهران از بین ۵۴ شهر توانست مورد تقدیر قرار گیرد.
وی ادامه داد: لایحه پشتیبانی از مراكز نوآوری را تدوین كرده و بزودی به شورای شهر تقدیم می نماییم تا بعد از تصویب آن بتوانیم موضوعات فیمابین را حقوقی تر بررسی نماییم.
در ادامه سورنا ستاری معاون علمی ریاست جمهوری نیز ضمن تشكر از حناچی بابت نظر مثبت به اتفاقاتی كه در حوزه فناوری رخ می دهد، اظهار داشت: به نظرمان تهران پتانسیل های زیادی برای مطرح شدن بعنوان یك شهر هوشمند دارد. هر چند كه هم اكنون نیز تهران جزء ۵۰ شهر در حوزه توسعه فناوری است.
ستاری با اشاره به اینكه یكی از بحث های جدید كه این روزها مطرح می شود، سوژه ناحیه های نوآوری است، اشاره كرد: توسعه این نواحی به خصوص در اطراف دانشگاه ها جدی است كه این مسئله سبب می شود بخش خصوصی نیز در بافت فرسوده سرمایه گذاری كند كه نمونه آنرا در اطراف دانشگاه صنعتی شریف می بینیم كه كارخانه نوآوری آزادی با حضور ۳۵۰۰ جوان فعالیت می كند.
وی با اشاره به اینكه شهرداری تهران همواره به توسعه حوزه فناوری كمك كرده اما این تفاهم نامه سبب می شود كه برنامه ریزی دقیقی درباب توسعه نواحی نوآوری در تهران داشته باشیم، اظهار داشت: كمتر شهری را به مانند تهران داریم كه چنین پتانسیلی برای توسعه نوآوری و هوشمندسازی داشته باشد.
ستاری با اشاره به اینكه ایجاد مراكز نوآوری در حوزه حمل و نقل هوشمند نیز یكی دیگر از برنامه های مورد توافق طرفین است، اظهار نمود: در امتداد استفاده از تكنولوژی های نوین بحث استفاده از خودرو و موتور برقی با اتكاء به تكنولوژی داخل، توسعه می یابد.
وی با اشاره به اینكه شهرداری تهران بازار بزرگی برای تمامی استارت آپ ها دارد، اظهار داشت: شهرداری می تواند بخش زیادی از منابع برای توسعه خود و بهبود شهر را از محل توسعه استارت آپ ها به دست آورد كه منبع جدید درآمدی شهر تهران می تواند باشد، بجای آنكه شهرداری به دنبال منابع سنتی باشد.




منبع:

1398/09/09
23:00:15
5.0 / 5
4769
تگهای خبر: بازار , تكنولوژی , حمل و نقل , خودرو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
بیمه خانه Bime khane