در پی نامگذاری خیابان هایی بنام هنرمندان، بازیگران و شاعران

نصب سردیس ۲۶ هنرمند در خیابان های تهرانبعلاوه آدرس

نصب سردیس ۲۶ هنرمند در خیابان های تهرانبعلاوه آدرس

به گزارش بیمه خانه رئیس كمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران در مورد نامگذاری خیابان هایی به نام هنرمندان توضیحاتی را ارائه نمود.


محمدجواد حق شناس در گفتگو با ایسنا، در خصوص تصمیم اعضای شورای شهر تهران در خصوص نامگذاری معابر و برخی خیابان های پایتخت به نام تعدادی از هنرمندان و شاعران ایرانی اظهار داشت: در جلسه روز گذشته شورای شهر تهران چندین اتفاق خوب رخ داد كه توانستیم برخی از خیابان های تهران را به نام تعدادی از فرهیختگان ملی نامگذاری نماییم.
وی درباره نامگذاری خیابان هایی به نام شاعران اظهار داشت: در یك اقدام با همراهی اعضای شورای شهر نام ۱۲ خیابان اطراف خانه شاعران را به نام ۱۲ شاعر پرآوازه معاصر نامگذاری كردیم. البته این نامگذاری در جلسه مشترك با هیأت مدیره خانه شعرا در سال قبل به تصویب رسیده بود و ما پیگیر نامگذاری مجموعه ای از خیابان ها به نام این شعرای معاصر بودیم.
رئیس كمیسیون نامگذاری شورای شهر تهران با اشاره به اینكه خوشبختانه ظرفیت جغرافیایی اطراف خانه شعرا این اجازه را می داد كه ۱۲ خیابان را تغییر نام بدهیم، اظهار داشت: بر همین مبنا ۱۲ خیابان در محدوده شهید كلاهدوز در منطقه ۳، در خیابان شهید نعمتی به نام شاعران معاصر نامگذاری شد. هر چند كه این پیشنهادات ۲۵ نام بود و از آنجایی كه نام شعرایی همچون حسن حسینی، قیصر امین پور، ملك الشعرای بهار و… قبل از این بر روی خیابان های شهر نامگذاری شده بود در یك اقدام نامهای باقی مانده شعرا بر روی خیابان های تهران نامگذاری شد.
وی در مورد نامگذاری معابر به نام مابقی هنرمندان با اشاره به نامگذاری خیابان "ج" به نام جمشید مشایخی در اولین نشست شورا در سال جدید اظهار داشت: یكی از ملاحظاتی كه همواره تلاش در پاسخگویی به آن داشتیم این بود كه چرا تا فوت افراد و شخصیت ها صبر می كردیم و پس از فوت شان خیابانی به نام آنها نامگذاری می شد كه به شكلی مرده پرستی بود چون كه معتقد بودیم تا زمانی كه چهره های ملی و شخصیت ها در قید حیات هستند چنین اتفاقی رخ دهد تا باعث اثرگذاری در جامعه شود.
حق شناس با اشاره به اینكه در جلسه روز گذشته شورا خیابان هایی به نام پنج تن چهره سینمایی ایران یعنی انتظامی، داود رشیدی، كشاورز، نصیریان نامگذاری شد، اظهار داشت: قبل از این هم خیابان "ج" را به نام جمشید مشایخی نامگذاری كردیم.
وی با اشاره به اینكه جایابی مناسب خیابان ها با نظر موافق خانواده هایشان و با هماهنگی شهرداری مناطق بوده است، اظهار داشت: همینطور روز گذشته خیابانی را به نام مرحوم خدادوست كه پدر چشم پزشكی ایران است در نزدیكی وزارت بهداشت در محدوده زرافشان نامگذاری كردیم.



نصب سردیس هنرمندان در خیابان های شهر

رونمایی از سردیس جمشید مشایخی در ۱۳اردیبهشت


او همینطور با اشاره به اینكه در یك سال اخیر رویه كمیسیون نامگذاری این بوده است كه همزمان با تغییر نام خیابان به نام شخصیت ها، سردیس آنها هم نصب شود تا مردم شهرمان بیشتر با این افراد آشنا گردند، اظهار داشت: نخستین اقدام نصب سردیس شهید "حججی" در پارك شهید حججی بود و پس از آن هم در خیابانی كه به نام استاد "قانعی راد" نامگذاری شد، سردیس آن هم نصب شده است.
وی با اشاره به اینكه سفارش ساخت سردیس جمشید مشایخی داده شده و ۱۳ اردیبهشت ماه طی مراسمی از آن رونمایی شده و رسماً خیابان ج به جمشید مشایخی تغییر نام خواهد داد، اظهار داشت: از این پس تغییر نام خیابان های پایتخت همراه با نصب سردیس شخصیت ها خواهد بود كه این تندیس ها با شكل و شمایل مشخصی ساخته و نصب می شوند.
حق شناس در مورد هماهنگی با خانواده هنرمندان برای نامگذاری معابر اظهار داشت: در مورد نامگذاری بلوار فلامك شمالی و جنوبی كه به نام محمدرضا شجریان نامگذاری شد باید بگویم كه با پسرش همایون با واسطه تماس گرفته شد و آنها هم رضایت خویش را اعلام نمودند و شخصاً با خانواده استاد امیرخانی (خوشنویس) و نصیریان و مشایخی صحبت كردم و مدیر برنامه های محمدعلی كشاورز هم رضایت این فرد را برای نامگذاری خیابانی به نامش تأیید كرد.
وی با اشاره به اینكه بعد از آماده شدن سردیس این افراد طی مراسم های مشخصی خیابان ها تغییر نام خواهند داد، اضافه كرد: این افراد بیشتر از شش الی هفت دهه در جهت تعالی فرهنگ و هنر ایرانی تلاش كردند و امیدواریم بتوانیم بخشی از خواسته ها و دغدغه های مردمی كه بارها عنوان كردند كه مایل هستند نام خیابان هایشان به نام این افراد تغییر كند پاسخ داده شده باشد.







1398/01/28
13:47:35
5.0 / 5
5107
تگهای خبر: انتظامی , شهرداری , مراسم‌
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
بیمه خانه Bime khane